diamag.bg@gmail.com

За Магазина

Diamag.bg – нашата компания е на пазара от 1999 година насам. Работим директно с най-големите производители, така че цените на продуктите засега са най-ниските на пазара. Всички продукти са оригинални и са сертифицирани в ЕС. За всички поръчки предоставяме разходни документи (чекове, сметки, фактури). Над 20 000 клиенти ни се доверяват. Винаги можете да сте сигурни в качеството на стоките и бързата доставка!

Централният склад се намира в Чехия. Средното време за доставка на стоки до България е от 2 до 5 дни.

Diamag.bg – в продължение на десетилетия помага на хората с диабет, като търси начини за по-добър контрол на това заболяване.

АСОРТИМЕНТ И СТОЙНОСТ
Нашето предимство е, че работим директно с производителите и разполагаме със собствени производствени мощности. Затова цената на стоките е значително по-ниска от тази на конкурентите. Освен това винаги действа и се актуализира раздял: «РАЗПРОДАЖБА».

Ние също споделяме нашите открития, вдъхновение и всичко, което може да облекчи живота с диабет, на Facebook и Instagram. Присъединете се към нас и помогнете да направим живота с диабет по-лесен!

ОБРАТНА ВРЪЗКА
Работим 7 дни в седмицата. Нашите консултанти винаги ще ви помогнат със съвет и ще ви разкажат честно за всички предимства и недостатъци на продукта, ще ви предоставят квалифицирано консултиране.

РАБОТИМ СЪС ВСИЧКИ
Работим с физически и юридически лица. Радваме се на всички! Имаме удобна система за плащане за всички.

Новини от магазина:

Винаги имаме много интересни предложения за нашите клиенти. Сега можете да бъдете информирани за най-новите отстъпки, промоции и специални оферти. Постоянно актуализираме нашия асортимент, за да можете да се насладите на висококачествени продукти на достъпни цени. Не пропускайте възможността да спестите и да получите отлични продукти! Продукти за грижа за диабет – Специални оферти

Новини от света на диабета:

Също така следим най-новите новини и постижения в областта на диабета. Бъдете информирани за нови методи на лечение, изследвания и иновации, които могат да повлияят на вашето здраве. Стремим се да предоставим полезна информация за най-новите методи за грижа за диабет и контрол на кръвното налягане.

Правилният начин за грижа за диабет:

Разбираме, че животът с диабет изисква специално внимание и грижа. Затова на нашия уебсайт ще намерите ценна информация за правилното хранене, физическата активност, контрола на кръвната захар и други аспекти на грижата за здравето. Нашите статии са предназначени да ви помогнат да водите здравословен начин на живот, да контролирате диабета и да подобрите благополучието си.

Целта ни е да бъдем вашият надежден източник на информация за новините в света на диабета и възможностите за спестяване в нашия магазин. Посещавайте редовно нашия уебсайт, за да получавате най-новите актуализации и ценни съвети за здраве и благополучие.

Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X