diamag.bg@gmail.com

Контакти

Ако имате някакви въпроси, моля, попълнете формуляра по-долу, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.
Добре дошли на страницата „Contact“ на нашия онлайн магазин diamag.bg!

Ние ценим всеки наш клиент и се стремим да осигурим високо ниво на обслужване. Ако имате въпроси, предложения или се нуждаете от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме готови да ви предоставим необходимата информация и да решим всички възникнали проблеми.

Контактните ни данни са посочени по-долу. Можете да се свържете с нас по телефон, по имейл или като попълните формата за обратна връзка на тази страница. Нашата приятелска и професионална екип ще се радва да ви помогне и да отговори на всичките ви въпроси.

Също така ви каним да ни последвате в социалните мрежи, за да бъдете в течение с последните новини, промоции и специални оферти. Редовно актуализираме нашите социални медийни страници, за да ви информираме за събитията и да ви предложим интересно съдържание.

Вашето мнение е много важно за нас. Винаги сме готови да чуем вашите отзиви и предложения за подобряване на нашите услуги. Ние се стремим да създадем дългосрочни и взаимноизгодни връзки с нашите клиенти, а вашето удовлетворение е наш приоритет.

Благодарим ви, че избрахте нашия онлайн магазин. Надяваме се на успешно сътрудничество и сме готови да ви предложим качествени продукти и отлично обслужване.

Контакти - Diamag.bg | За диабетици Българско знаме Сътрудничество, партньорство

Ако имате някакви въпроси относно доставката или плащането, моля, прегледайте този раздел: Информация за доставка и плащане.

Проследяване на пратка bgpost.bg

Проследяване на пратки Packeta

Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X