diamag.bg@gmail.com

Системата за управление на инсулин Omnipod DASH

Системата за управление на инсулин Omnipod DASH

Със системата за управление на инсулин Omnipod DASH вие просто въвеждате показанията на кръвната си захар в болус калкулатора и системата автоматично изчислява количеството инсулин, необходимо за вашия коригиращ болус. Можете да направите математиката по време на хранене още по-лесна с вградената хранителна библиотека.

Елиминира нуждата от множество ежедневни инжекции – всяка капсула доставя инсулин нон-стоп в продължение на 3 последователни дни (до 72 часа).

Устойчив на заплитане, водоустойчив и издръжлив – идеален за физическа активност в ежедневието.

Лесен за използване – Omnipod е лесен за прилагане, администрирането е бързо и практически безболезнено, а безжичният PDM или контролер осигурява гъвкавост при управление на вашето лечение с инсулин.

Съвместимост с начина на живот – Omnipod е достатъчно малък, за да се носи дискретно под дрехите почти навсякъде, където се инжектирате, а безжичният контролер е достатъчно малък, за да се побере в чантата или джоба ви.

Как помага инсулиновата помпа?

Инсулиновата помпа е малко медицинско устройство, което доставя непрекъснато количество бързодействащ инсулин 24 часа в денонощието, за да отговори на вашите нужди от инсулин. Това е иновативна алтернатива на инжектираната инсулинова терапия, което означава, че при помпена терапия можете да кажете сбогом на многократните ежедневни инжекции.

Omnipod DASH ПОРЪЧАЙ СЕГА https://diamag.bg/product-category/omnipod-dash/

Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X