diamag.bg@gmail.com

Пристигане на Pod OMNIPOD DASH

Пристигане на Pod OMNIPOD DASH

Системата за управление на инсулина Omnipod DASH включва преносим безкамерен инсулинов модул, който се управлява от подобен на смартфон персонален диабет мениджър (PDM). Без ежедневни инжекции или изчисления на времето за хранене благодарение на вградените изчисления на дозите. Капсулата може да се носи почти навсякъде, където инжектирате, и осигурява до 3 дни (72 часа) инсулин.

 

Заедно вие и PDM сте мозъкът на операцията. Това е леко, издръжливо устройство със сензорен екран, което прави прилагането на инсулин да изглежда като изпращане на текстово съобщение.

✅Без многократни дневни инжекции при прилагане на инсулин.

✅Носете Pod под душа или докато бягате под дъжда. Просто дръжте PDM сух.

✅Omnipod DASH PDM се свързва с капсулата безжично, което ви позволява дистанционно* да коригирате дозата на инсулина си въз основа на вашето ниво на активност и избор на храна.

✅POD Omnipod се прилага безболезнено, иглата не се вижда по време на приложение, тъй като е скрита в мека вградена канюла – това предимство е особено ценено от хората, които се грижат за деца с диабет.

Пристигане на Pod OMNIPOD DASH 👉https://diamag.bg/product-category/omnipod-dash/

Поръчка Стартов пакет OMNIPOD DASH 👉 https://diamag.bg/product/insulinova-pompa-omnipod-dash-mmol/

Pod Therapy е иновативен, интуитивен метод за управление на инсулина – персонализирана алтернатива на традиционните инсулинови помпи и многократни ежедневни инжекции. Капсулата за носене, пълна с инсулин, включва малка гъвкава канюла, която се вкарва автоматично, когато натиснете бутон. Модулът доставя персонализирани инсулинови дози на вашето тяло въз основа на зададените и променливи дози, които сте програмирали във вашия преносим персонален диабет мениджър (PDM).

 

Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X