diamag.bg@gmail.com

Предимства на Omnipod DASH

Предимства на Omnipod DASH

Системата за доставяне на инсулин Omnipod DASH включва безкамерна инсулинова капсула, която може да се носи, която се управлява от подобен на смартфон Personal Diabetes Manager (PDM). Липсата на необходимост от множество ежедневни инжекции опростява математиката по време на хранене. Капсулата може да се използва почти навсякъде, където ще си инжектирате, и побира до 3 дни (72 часа) инсулин.

✅Първо, неговият безжичен дизайн осигурява удобство и свобода на движение, като позволява на потребителя да се движи свободно, без да се затруднява от кабели и тръбички.

✅Второ, Omnipod Dash има интуитивен и лесен за използване интерфейс. Това улеснява настройката и управлението на инсулиновата терапия, като гарантира по-добър контрол върху кръвната захар.

✅Трето, този модел предоставя възможност за персонализация на дозите инсулин според индивидуалните нужди. Това помага за точно настройване на терапията и постигане на по-добър баланс в глюкозните нива.

✅Четвърто, Omnipod Dash предлага вградена канюла, която прави поставянето на помпата по-удобно и по-малко болезнено за потребителя.

✅Пето, системата на Omnipod Dash позволява на потребителя да следи нивата на глюкозата си и да получава предупреждения при възникване на хипо или хипергликемия. Това подобрява контрола върху заболяването и намалява риска от осложнения.

Предимства на Omnipod DASH са огромни.

В заключение, Omnipod Dash предлага няколко ключови предимства, които го правят по-добър избор в сравнение с другите налични опции за инсулинова помпа.

Можете да поръчате стартов комплект на нашия уебсайт ⏩купете Omnipod DASH

НАШИТЕ КОНТАКТИ

👉 Нашият уебсайт

Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X