diamag.bg@gmail.com

Cтартов комплект Omnipod Dash на изгодна цена!

Cтартов комплект Omnipod Dash на изгодна цена!

Разгледайте системата за управление на инсулин Omnipod DASH. Състои се от преносим, ​​водоустойчив, безкамерен модул, който осигурява 72 часа непрекъснато доставяне на инсулин, и PDM (подобен на смартфон) Omnipod DASH, който се свързва чрез Bluetooth.
✅ Можете да носите Pod навсякъде, където можете да получите инжекция. Поставя се лесно, става с натискане на копче, а иглата остава извън полезрението.
✅Можете да използвате Omnipod DASH PDM, за да се свържете безпроблемно и дискретно с вашия Pod и да регулирате дозите инсулин, където и да сте.
Поръчайте стартов комплект Omnipod Dash на изгодна цена 👉https://diamag.bg/product/start-paket-omnipod-dash-mmol/
Cтартов комплект Omnipod DASH включва:
– 1 кутия POD Omnipod DASH — 10 броя Pods
 Четец PDM Omnipod DASH (Измерване: mmol)
 Батерия
– Зарядно устройство
 Силиконов кейс на PDM
 Чанта за пренасяне и съхранение на други полезни неща
Всеки POD за системата Omnipod DASH е опакован както трябва в индивидуален блистер. Вътре е самата помпа на пластира и спринцовка за изпомпване на инсулин в помпата. Резервоарът вече е интегриран вътре в помпата, така че не се променя, но се променя цялата помпа. Резервоарът е проектиран за 180 единици. Самата помпа е програмирана да се изключва след 3 дни (80 часа)
След залепването на POD, той почти не ни интересува и всичко останало се прави с помощта на PDM.
👍Живей свободно с Pod.
‼Който използва тази система, следете нашите новини. Имаме POD OMNIPOD с ранен срок на годност в продажба на по-добра цена‼

Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X