diamag.bg@gmail.com

Инсулинова помпа Omnipod Dash при деца с диабет

Безкамерна водоустойчива инсулинова помпа Omnipod Dash

Инсулинова терапия при деца с диабет. Когато едно дете е диагностицирано с диабет, това винаги засяга цялото семейство. Като родител или лице, което се грижи за него, вие трябва да имате две цели, когато избирате метода на лечение: трябва да вземете предвид новите здравни нужди на детето, като същевременно му позволите свободата, която има едно здраво дете.

Omnipod Система за управление на инсулина. Проектирана да управлява диабета с минимална намеса в ежедневието. Една от водещите педиатрични инсулинови помпи в САЩ, безжичната система Omnipod е лесна за използване и позволява на родители или по-големи деца да контролират своята инсулинова терапия.

Най-доброто решение да закупите стартов комплект от нашия сайт е да измервате mg и mmol 👉 https://diamag.bg/product/start-paket-omnipod-dash-mmol/

Инсулинова помпа Omnipod е водоустойчива безкамерна капсула, която вашето дете може да носи почти навсякъде по тялото, където ще бъде инжектиран инсулин. Системата Omnipod е една от водещите инсулинови помпи за деца, защото:
👌Pod доставя инсулин непрекъснато в продължение на 3 дни. Това означава, че детето ви може да посещава уроци по танци, да играе видео игри, да се бие с братя и сестри и да играе с приятели без постоянни прекъсвания.
👌Капсулата се прикрепя бързо и лесно, а канюлата просто се поставя автоматично. Вече не е нужно родителите да се борят да държат децата си, за да инжектират ръчно.
👌Водоустойчивата капсула (на дълбочина 7,60 м за 60 минути) не е необходимо да се отстранява при контакт с вода, така че детето ви вече няма да се притеснява къде да закачи помпата, когато се къпе или плува.
👌Малкият Personal Diabetes Manager може лесно да се носи в раница, чанта или чанта за фитнес. Това прави системата Omnipod подходяща за всеки начин на живот.
Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X