diamag.bg@gmail.com

Omnipod DASH най-новата инсулинова помпа!

Omnipod DASH най-новата инсулинова помпа!

Най-важната характеристика на инсулиновата помпа Omnipod DASH е, че не се използва тръба за доставяне на инсулин към подкожната мастна тъкан! Тоест, тази помпа НЕ е позната кутия с проводници и тръби, а мини-система на пластир.

Помпата (POD) е прикрепена директно към тялото, инсулинът се подава през вградената канюла, а контролът се осъществява с помощта на специално дистанционно управление, подобно на смартфон, който се нарича Personal Diabetes Manager, или накратко – PDM.

Всеки POD за системата Omnipod DASH е опакован както трябва в индивидуален блистер. Вътре е самата помпа на пластира и спринцовка за изпомпване на инсулин в помпата. Резервоарът вече е интегриран вътре в помпата, така че не се променя, но се променя цялата помпа. Резервоарът е проектиран за 180 единици. Самата помпа е програмирана да се изключва след 3 дни (80 часа)
След залепването на POD, той почти не ни интересува и всичко останало се прави с помощта на PDM.

Всичко това дава редица сериозни предимства пред другите инсулинови помпи Omnipod DASH:
✅ няма тръба – помпата е винаги върху тялото, дори по време на водни процедури – следователно инсулинът се прилага и постоянно, независимо какво правите. Водоустойчив. POD е винаги върху тялото, дори по време на водни процедури.
✅ няма тръба – помпата може да бъде инсталирана навсякъде и никой няма да предположи, че използвате помпата – всички контроли, включително въвеждането на болус, се извършват с PDM (Personal Diabetes Manager), който изглежда като телефон и лесно може да бъде в чантата ви. Уредът (POD) е малък и невидим под дрехите.
✅ автоматично поставяне на тефлонов катетър под кожата – поставяне на катетър се извършва чрез натискане на един бутон на PDM. Не виждате иглата, просто не можете да инсталирате катетъра не е правилно.
✅ лесна употреба
✅ подходящ за всички възрастови категории, включително за деца (от три години).
✅ елиминира образуването на мехурчета. Въздухът не влиза в инсулиновия резервоар.
✅ автоматично поставяне на тефлонов катетър под кожата. Не виждате иглата, просто не можете да инсталирате катетъра не е правилно.

Можете да Omnipod DASH закупите на нашия уебсайт, като стартов комплект – 1 кутия POD (10 броя в опаковка) + Дистанционно управление PDM👉🏽 http://diamag.bg/product/start-paket-omnipod-dash-mg/

Кошница0
Няма продукти
Продължи пазаруването
0
X